Devils Delight

Spilleautomaten Devils Delight er en helvetes bra automat!

Spill Devils Delight her

Dette er en 5-hjuls 20-linjers video-spilleautomat med spennende bonuser. Du kan prøve en gratis versjon av automaten på et hvilket som helst casino nevnt nedenfor.

I automaten kan du samle bonusrunder, og etterhvert som du spiller vil ditt “synde-meter” gå opp. Du synde-meteret er fullt går du videre inn i et spill som kalles sin-spins, hvor det er andre djevelske symboler og andre premier. Når du spiller på Devil Delights sin-spin er du forresten garantert å vinne.

Beste sted å spille Devils Delight?

Vi anbefaler at du spiller den på NordicBet hvor du får 10 gratis spinn på Devils Delight. I tillegg får du en 200% velkomstbonus opptil 2.000 kroner!

Verdt å vite om Devils Delight

Wild-symboler på spilleautomaten:

Det finnes ekspanderende “Wild” symboler på automaten, som er representert av selveste Djevelen. Som du sikkert vet så vil et Wild-symbol erstatte andre symboler for å danne en vinnerkombinasjon (som joker-kort i enkelte kortspill). Når du får et Wild-symbol hos Devils Delight vil det dekke hele hjulet slik at hele feltet dekkes med Wild-symboler.

Gratis spinn: Det er mulig å opparbeide seg gratis spinn på automaten.

En av de mest populære Net Ent spilleautomatene: Devils Delight er en av de best likte spilleautomater på nettet, og en av Net Entertaimnents mest populære noensinne, noe man kan se ut fra statistikk på hjemmesiden deres.

Grafikken og underholdningsverdien på Devils Delight er veldig bra. De har livlige animasjoner og lyder som gjør dette til en unik og spennenden spilleopplevelse.

Vinn 200.000 mynter med myntverdier på €0,5, hvilket betyr at maksimal gevinst er €100.000 (ca 750.000 kroner).

Her finner du Devils Delight

Det er flere steder på nett du kan spille på denne automaten, du finner linker til disse sidene nedenfor. Som sagt så er det altså NordicBet som er det beste valget, men den konklusjonen skal du få lov til å komme frem til selv: Sammenlign bonusene og tilbudene nedenfor så ser du hvorfor NordicBet er det beste alternativet når du skal spille på DevilsDelight…

Disse sidene har Devils Delight automaten: