Hall of Gods

Hall of Gods er automat som en sunnmøring vant 54 millioner kroner på! Finn ut hvor du kan spille på denne automaten og få de beste bonusene. Hall of Gods har 5 hjul og 20 gevinstlinjer og selvvalgte funksjoner som freespins, wildsymboler, scattere, og en gigantisk jackpott!

Når nordmenn flest hører om Hall of Gods, tenker de kanskje på denne historien:

22 oktober 2012 vant en mann i 40-årene fra Sunnmøre mer enn én million kroner på automaten Super Lucky Frog. Dagen etterpå hadde sunnmøringen flaks på nytt, og vant: 54,3 millioner kroner på spilleautomaten Hall of Gods. Snakk om flaks!

Hall of Gods er en av de virkelig store automatene på nett, om vi ser på muligheten til å vinne mye penger. Vinner du jackpotten her, trenger du aldri ha økonomiske bekymringer igjen.

Spill på Hall of Gods

Hall of Gods har 5 hjul og 20 gevinstlinjer og funksjoner som du kan velge selv, slik som freespins, wildsymboler, scattere og alltid en enorm jackpott!

Beste sted å spille på Hall of Gods?

Det er flere steder du kan spille på spilleautomaten Hall of Gods på nett (se alle norske nettspill sider som har Hall of Gods nedenfor).

Vi vil likevel slå et slag for Betsson som var der sunnmøringen spilte når han vant sine 54,3 millioner. Det er kanskje overtro, men siden Betsson er selskapet der alle store gevinster vinnes av norske spillere nå om dagen, så blir det til at det er dit man går for å spille om de store gevinstene. Betsson er litt som nettutgaven av Verdal, der man på mystisk vis ser ut til å få bedre vinnersjanser!

En annen grunn til at vi føler at Betsson er et riktig sted å spille på Hall of Gods, er at de gir 1500 kr bonus + 20 spinn gratis på deres spilleautomater. Du får gratis spinn helt uten innskudd, men bonusen er ikke verst den heller (husk å sette inn penger kort tid etter registrering for å få denne bonusen).

Spill på Hall of Gods her