Jackpot 6000

Mange har nok allerede spilt på denne spilleautomaten tidligere! Den er nemlig en tro kopi av Jackpot2000 som var utplassert i de aller fleste dagligvarebutikker og kiosker i Norge. Nettutgaven Jackpot6000 er identisk, med unntak av at gevinstene er MYE høyere.

Spill på Jackpot6000 her

Hvorfor Jackpot6000?

Det er mange spilleautomater å velge blant på nett, så hvorfor velge akkurat Jackpot 6000. For den som har gode minner om å spille på denne automaten, kan automaten by på en vel så liten mimrestund. Dette er en god gammel klassiker!

De funksjonene som var på #2000 finnes også på #6000. Den som kjenner den originale automaten vet at spillet starter med opptil 10 mynter per spinn. Hvis du vinner har du fire alternativer å velge mellom:

  • utbetale gevinsten
  • legge gevinsten til bankrollen din
  • spille om gevinsten
  • flytte penger til supermeteret.

Hvis du vinner penger og velger å flytte de til supermeteret, trenger du bare trykke på “Start”. Pengene du har vunnet vil da flyttes over til feltet øverst som viser hvor mye penger du har å spille for i “super modus”. I dette modiset koster hvert spinn nå dobbelt så mye, men tilgjengjeld er det slik at du du får du så lite som 2 jokere vil det være tilstrekkelig å vinne en gevinst av variabel og tilfeldig størrelse.

Vi anbefaler at du spiller på Jackpot6000 hos ComeOn hvor du får 2000 kr å spille for når du setter inn penger. Dette er en 100% velkomstbonus og den største mulige bonusen en ny spiller kan få hos ComeOn.

Hvor mye kan du vinne på automaten?

Som navnet Jackpot6000 tilsier så kan du vinne opptil €6000 (ca 44.000 kroner) på bare ett spinn. Det er selvfølgelig andre spilleautomater hvor du kan vinne mye mer, men akkuratt denne automaten har som sagt en del fordeler, slik som supermodus hvor du kan vinne betydelig med penger på bare 2 jokere.

Selv om maks gevinst er “bare” 6000 euro, er sannsynligheten for å vinne toppgevinst betydelig større enn på mange andre automater. Ikke nok med at du lettere kan vinne her, men når du først får jackpotten så er det også mulig å få den flere ganger rett etterpå. Det betyr at maksimal total gevinst du kan vinne her er mye mer enn 44.000 kroner.

Her kan du spille på Jackpot 6000:

*gratis spinn gjelder for andre automater