Lucky 8 Line

Lucky 8 Line finner du hos de fleste online casino. Dette er en av Norges mest populære spilleautomater, men også en av de desidert enkleste å spille på.

Dette er en klassisk spilleautomat med 8 utbetalingslinjer med velkjente symboler som vannmeloner, 7-ere og bjeller – akkurat slik en ekte klassisk automat skal være. Her kan du vinne gevinster i alle retninger.

Spill på Lucky 8 Line

Forskjellen på Lucky 8 Line og andre spilleautomater, er at her går gevinstlinjene i alle retninger. Det finnes 9 plasser for symboler totalt, og hver av disse har et eget utbetalingshjul. Totalt er det derfor 8 linjer og det kan satses 8 mynter på hver, derav navnet Lucky 8 Line.

Den maksimale innsatsen er 64 mynter for hvert spinn. Det er dermed mulig å vinne store gevinster hvis du treffer riktig. Det symbolet med største verdi er 7-eren, og får du tre 7-ere på samme gevinstlinje vil du vinne 200 ganger innsats. Det sier seg selv at du da kan vinne store pengesummer, men det er ikke bare 7-ere som gir god avkastning: Mange andre symboler er også gull verdt på Lucky 8 Line.

I tillegg til alt dette har Lucky 8 Line en bonus funksjon. Denne kan du oppnå når som helst i løpet av spillet, og du kan vinne en ekstragevinst.

Hvis du leter etter en klassisk spilleautomater på nett, er denne automaten det riktige valget.