Mega Fortune

92,4 millioner kroner – det er mye penger det! Tenk at denne automaten, Mega Fortune, er der det hele skjedde. Det var nettopp her en heldig norsk student i 20-årene ble mangemillionær. Så mye penger vant han, at han kom på topp-ti på inntektstoppen i hele Norge!

Vel, det er en stund siden denne gutten ble millionær nå, og jackpotten har bygd seg opp mye siden den gang – og mange har vunnet etter han også. Nå er det kanskje din tur!

Prøv deg på Mega Fortune spilleautomaten du også!

mega-fortune
En nordmann vant 92,4 millioner på Mega Fortune.

Mega Fortune spilleautomat finner du her

Det er flere steder du kan spille på Mega Fortune. Automaten deler en felles jackpot på alle stedene, så det er egentlig “hipp som happ” hvor du spiller.

Vi foretrekker å spiller på Mega Fortune hos Betsson, av den litt basale grunn at det er her alle norske spillere vinner nå for tiden. Betsson har blitt det nye Verdal på nett for norske spillere: Det er nå flere nordmenn som spiller her som har kommet ut med mangfoldige millioner mellom hendene 🙂

En annen grunn til å velge nettopp Betsson er at de gir deg 20 gratis spinn på Mega Fortune og i tillegg en innskuddsbonus på 1500 kroner!

Sider hvor du kan spille på Mega Fortune automaten:

* 20 gratis spinn hos MrGreen er IKKE hos Mega Fortune, men på spilleautomaten Mega Joker.