MegaJoker

På MegaJoker kan du vinne en progressiv jackpot, og størrelsen på jackpotten kommer fort opp i en verdi på flere hundretusen kroner.

Få 20 gratis spinn på MegaJoker

Hvor mye du har mulighet til å vinne vises på automaten til enhver tid. Du må ha 3 jokere på samme gevinstlinjen for å vinne jackpotten.

MegaJoker minner veldig mye om de automatene som stod utplassert i de fleste matbutikker i Norge før. Selv om det ikke er en tro kopi slik som Jackpot600 så er det i det minste en automat som minner veldig mye om disse. MegaJoker er faktisk en av våre favorittautomater! Lydene, knappene og funksjonene er identiske med de automatene man hadde i de originale norske spilleautomater.

Spill MegaJoker på MrGreen

Vi anbefaler MrGreen til alle som ønsker å spille på Mega Joker. MrGreen gir deg nemlig 20 gratis spinn, og er den eneste aktøren i markedet som har akkuratt dette tilbudet.

På toppen av gratis spill får du også opptil 3000 kroner i bonus om du setter inn penger hos MrGreen!

Gå til MrGreen og få 20 gratis spill på Mega Joker + i tillegg til bonusen på 3000 kr!

Hvordan vinne på MegaJoker automaten

Som nevnt må du få 3 jokere på gevinstlinjen. For å få komme til supermeteret må du først vinne gevinster på vanlig måte. Når du vinner penger da, kan du i stedet for å betale ut pengene velge å overføre gevinsten til supermeteret. Fordelen med spill på supermeteret er at du kan spille med høyere innsats, og dermed vinn mer.

MegaJoker er IKKE en av disse “million-automatene” hvor du kan bli rik i en fei. Du kommer ikke til å vinne flere millioner enn du klarer å bruke i løpet av livet på MegaJoker, men om ikke annet likevel en pen gevinst som kan gi deg en ekstra luksuriøs tilværelse for en stund (leter du etter automater hvor du kan vinne titalls millioner euro er det Mega Fortune du bør spille på).