Videoautomater

Videoautomater er en type automater på nett hvor videoer og animasjoner preger spillopplevelsen. Slike effekter gjør det mye morsommere å spille, og gir en ny dimensjon til nettautomatene.

Videoautomat tema

Det finnes mange videoautomater å velge blant, og alle har forskjellige tema.

Gangster-automatene: Noen tar utgangspunkt i mafiaens underverden, hvor tommy-guns, mavia-bosser og kofferter med penger preger symboler, videoklipp, animasjoner og lyder under spillet. Den mest kjente av disse er Slotfather.

Naturvitenskap og eventyr: Automater som Evolution har tatt med automatspillere til en helt ny verden. Selv om mye av funksjonaliteten minner om de fleste andre nettautomater, så byr Evolution på en helt annen automatopplevelse enn hva vi har sett tidligere. En annen automat med eventyr som inspirasjon er Super Lucky Frog.

Historiske begivenheter: I Gonzos Quest blir vi kjent med den spanske erobreren Gonzalo Pizzaro ledet ekspedisjoner på 1500-tallet. Temaet for automaten er hans ekspedisjon hvor han jakter på den myteomspunne gullbyen El Dorado. Dette er en videoautomat som tar deg tilbake i tiden, men som samtidig gir deg den siste teknologien innen spilleautomater på nett: Gonzos Quest er nemlig den første 3D-spilleautomaten på nett, og byr på en fantastisk herlig spillopplevelse og muligheten til å vinne mye penger.

Djevelsk morro: I Devils Delight er det djevelen selv som står for underholdningen. På denne videoautomaten dukker det opp kjente djevelske symboler og videoklipp. Målet med denne videoautomaten er å fylle opp synde-meteret sitt og vinne penger i Helvete.

Spilleautomater med film som inspirasjonskilde

Mange synes det er spennende med automater som henter inspirasjon fra filmenes verden, enten det er Batman, Rocky, Spiderman, Conan eller Iron Man. En rekke automater har blitt basert på filmer, og du kan se noen av de mest populære i vår lille guide til Hollywood-inspirerte speillautomater.

Dette er bare noen eksempler på hvilke tema man finner i automatspill på nettet. For en komplett oversikt anbefales det at du ser vår guide til spilleautomater på nett.